Limonceline heeft iets puurs, iets authentieks en unieks. Siciliaanse citroenen worden met liefde en passie verwerkt tot een heerlijke limoncello. De smaak van de citroenen kan gedurende het jaar variëren en dat proef je ook aan de Limoncello. Ga je met mij mee op smaakavontuur? Ik hou van Limoncello en dat proef je!
Mijn naam is Eline en als hobby had ik limoncello maken, of zoals ze het in Italië noemen limoncino. Limoncello mag het officieel genoemd worden als er gebruik gemaakt wordt van citroenen uit Sorrento. Zelf gebruik ik op dit moment primo fiore ( eerste pluk) citroenen uit Sicilië en ik neem jullie graag mee gedurende de seizoenen.
Na jarenlang proeven en uit testen op mijn collega's en gasten in de horeca is Limonceline ontstaan. Een droom was werkelijkheid geworden.
De bekroning op mijn werk is de gouden medaille van het IWSC. Limonceline behoort tot de beste limoncello ter wereld!
Ik streef ernaar om geweldige zelfgemaakte limoncello te maken dat net zo goed smaakt als het eruitziet. Iedere citroen is met zorg uitgezocht, gewassen, geschild en gemengd door mij persoonlijk. Proef de passie en liefde in mijn Limonceline.