Kerst in de kuiperij
Bij limoncello denken veel mensen aan de zomer, maar limoncello kan ook heel lekker zijn in de wintermaanden. Denk aan limoncello met steranijs ( NICE), die toch wel menig mannenhart sneller doet laten kloppen. Of wat dacht je van limoncello gemaakt met vanille, of een crema di Limonceline met vanilleroom en citroen?
Naast Limonceline heb ik ook een Aranceline, gemaakt van sinaasappels. Hierop zijn ook veel hartverwarmende varianten, met rode peper, kaneel, gember, anijs, kruidnagel of sechuan. Die laatste is toch wel mijn favoriet. Sechuan wordt veel gebruikt in de Chinese keuken. Het heeft een smaakopwekkend, tintelend en "elektrisch gevoel". Het is echt een Limonceline die hartverwarmend is, zeker een "musthave" om een kerstdiner mee af te sluiten.
Naast de lekkere smaakjes Limonceline die in de winkel liggen, ben ik deze periode ook druk met kerstpakketten, kerstborrels, kerstmarkten en het geweldige Pulp Winterwonderland, waar we mogen staan. De kuiperij is omgetoverd in een prachtige kerstsfeer, gevulde kerstballen, kerstboom flesjes, geschenkpakketten, maar natuurlijk ook de bijzondere vintage spullen van 't Pakhuis.
Op 8 december hebben we "kerst in de kuiperij". Dit is een pre-christmas party. We gaan samen met 't Pakhuis, vintage kerststukje maken. En ik leer je de lekkerste drankjes maken, voor jouw kerstdiner. Uiteraard met hapjes en drankjes. En gezellige kerstmuziek van DJ Bert. De prijs hiervoor bedraagt € 47,50 p.p. en is te reserveren via info@limonceline.nl. We kijken uit naar een drukke en gezellige feestmaand en zien iedereen graag in de kuiperij. We zijn er klaar voor.
Bring it on!